Radio Harstad har allerede utvidet sine sendinger nå som de får FM-nettet for seg selv. Et nytt program, «God morn med Jitse» er et fast innslag på morgenen.

Tilbud på dagtid

Redaktør Tommy Vandalsvik og programleder Jitse Buitink kjenner hverandre fra den tiden lokalradio var stort. Og nå tar de i et tak for å beholde FM-sendingene i Harstad-området når de nasjonale kanalene forlater.

- Lokalradioer over hele landet har meldt om økte lyttertall når de store stasjonene har blitt borte fra FM-nettet. Så nå ønsker også vi å gi et tilbud til lytterne på dagtid, den tiden de mange ungdommene som gjør Radio Harstad til det vi er, befinner seg på skolen, sier Vandalsvik.

God stemning

Hver morgen kan du nå høre «God morn med Jitse» fra klokka 06.00 på samme frekvens som Radio Harstad sender på idag. Sendingen har nasjonale nyheter hver halvtime fra Norges-nyhetene og lokale nyheter fra lokalpressen. Men først og fremst er det den gode stemningen programlederne legger vekt på.

- Vi har den beste musikken, flotte gjester og informative og humoristiske innslag. Programmet har en Nord-Norsk tone, sier Jitse og forklarer:

- «Feskarn Thomas» står for innslag fra fiskerlivet langs kysten og Stian har informative innslag fra vår rike historie. Humor og musikk kommer også mye fra landsdelen.

Skal vi drive radio hele døgnet må vi ha lyttere, derfor håper vi folk vil lytte og komme med tilbakemelding på hva de vil ha på radioen. Vi er også på nett og snart på mobil-app, så det er bare å tune inn sier redaktør Tommy Vandalsvik.