Universitetslektor og stipendiat Heidi Angell Strøm ved Handelshøgskolen Campus Harstad tok imot Harstad Tidendes julestjerne. En av hennes studenter på deltidsstudiet Praktisk prosjektledelse gir henne rosende ord og kaller henne drivende god i det hun holder på med.

Begrunnelsen

Hun sender følgende gode ord om læreren:

– Heidi Angell Strøm er en fantastisk lærer. Vi har hatt henne på deltidsstudiet Praktisk prosjektledelse i høst, og ei mer engasjert dame skal man lete lenge etter. Vi er så fornøyde, skriver student Bente Johanne Nymo Nygård fra Evenskjer i en mail til avisen.

Givende undervisning

– Så hyggelig. Det var jo skikkelig stas, at hun tenkte på akkurat meg, kvitterer mottakeren.

– Jeg har to kull med 30–40 studenter. Fordi dette er et deltidsstudium der mange har jobb ved siden av, er det mange voksne personer blant studentene.

– De sitter inne med mye kunnskap og er veldig engasjerte, og det gjør undervisningen ekstra givende, sier Heidi Angell Strøm, som har vært med på utvikling og oppstart av Produsentstudiet og Praktisk prosjektledelse i Harstad.

Privilegert

De siste årene har hun vært universitetslektor ved UiT Campus Harstad, og tidligere i høst startet hun som stipendiat i organisasjon og ledelse. Hun skal fortsatt undervise samtidig som hun tar doktorgraden.

– Jeg føler meg privilegert som får jobbe med det jeg liker aller best og det jeg er god på.

– Og jeg trives spesielt godt i klasserommet sammen med studentene. Jeg må bare si tusen hjertelig takk for en kjempehyggelig overraskelse, sier hun.