-10 år er nok. Det betyr at Jentesprell som vi kjenner det er borte etter årets arrangement, og nå har jeg andre planer for fremtiden, sier Dons- Hansen.

Åpning

Det var fungerende ordfører Maria Serafia Fjellstad som fikk det ærefulle oppdrag å stå for den offisielle åpningen.

Arrangementet er fortsatt populært, med salgsboder og moteshow med klær, hår og makeup – i tillegg til visning av badetøy.

Utstillerne

Og si at det var mange menn til stede, er å overdrive, men vi fant to utstillere som tappert stilte opp. Håkon Vahl, som representerte egen butikk med smaksprøver, og Eirik Vollen, som er vinimportør.

Begge sier arrangementet har vært et pluss for byens innbyggere, og de er litt lei seg for at Jentesprell er over i denne omgang.

Lena Strand, som representerte Skin Tonic, er den eneste utstilleren som har vært med alle ti gangene.

-Vi har vært her fordi vi synes det er artig, og for at dette er blitt svært populært. Jeg synes det er trist at det er over, sier Strand.

Hun sier videre at hun håper det går an å overtale Nina Dons-Hansen til å dra i gang noen år til, eller at man får noen til å dra i gang et lignende arrangement.

Kveldsarrangement

Det hele startet med et smell i form av at en av byens musikkgrupper spilte «Finale Count Down» av «Europe». Dette skjedde rett i forkant av banketten, som fristet med tapas med noe attåt.

At man valgt denne starten synes Dons-Hansen var helt naturlig, siden denne kvelden var en nedtelling for hennes vedkommende.

-Jeg synes selvsagt at det er vemodig at det er slutt etter ti år, men det er mye arbeid i arrangementet. Nå er det på tide å finne på noe nytt. Men hva det er, vil jeg ikke si noe om ennå, sier initiativtakeren.

Åpningen: Det var varaordfører Maria Serafia Fjellstad som foretok den offisielle åpningen av de siste sprellene. Foto: Bengt Simonsen
To haner: Det var kun to haner i høneflokken Eirik Vollen og Håkon Vahl som begge så ut til å stortrives. Foto: Bengt Simonsen
Bandet: Bandet for kvelden dro i gang med «Finale Count Down» til ære for Nina. Foto: Bengt Simonsen
Utstiller: Lena Strand har ti år’s fartstid med Jentesprell og var litt lei seg for at det nå er over. Foto: Bengt Simonsen
Sprellsjefen: Nina Dons-Hansen var på formiddagen klar for å dra hele arrangementet i gang. Foto: Bengt Simonsen
Moteshow: Så var det hele i gang med moteshow hvor vi fikk se klær frisyrer og makeup og etter hvert badetøy Foto: Bengt Simonsen