Tidligere i år ble stillingen som ny leder i Harstad Turlag lyst ut.

Mange årig leder av Harstad Turlag, Roger Riise, er på god vei inn i pensjonistenes rekker. Dermed skal turlaget i byen ha på plass en etterfølger for Riise. Den skal etter planen være på plass på nyåret.

– Jeg kan fortelle at vi hadde 18 søkere til stillingen som daglig leder, bekrefter Gunn Elin Fedreheim, styremedlem i Harstad Turlag,

– Styret i turlaget er godt i gang med intervjurunde for jobben, forteller Fedreheim, som i tillegg har flere verv innen Den Norkes Turistforening.

– DNT opplever solid vekst i medlemsmassen for tiden. Både DNT og DNT ung har i løpet av året fått mange nye medlemmer. Flott at vi nå også får de unge med i foreningen, sier hun.

Lokalt her i Harstad har en økt turtilbudet. Normalt har turlaget rundt 20 deltakere på sine turer. I år har det vært noen med over 50 deltakere.

Turlaget har mange prosjekter på gang i disse dager. De jobber med å få regulert utvidelse av hytta Håkonsbu i Jonsheimen. De bruker også mye midler på å gå modernistert deler av bygget i Folkeparken.