Kåringen arrangeres for fjerde gang og over 150 bedrifter er hittil nominert. Finnes det enda flere firmanavn i Troms som bør nomineres? Dette spør arrangør Eniro/Gule Sider, og svaret kan du dele på Harstad Tidendes Facebook-side her.

- Det lokale næringslivet i Norge består først og fremst av små- og mellomstore bedrifter som er viktige for lokalsamfunn rundt i landet. Et godt firmanavn kan være gull verdt for mindre bedrifter som ikke har de store markedsføringsbudsjettene. Gule Sider vil feire det lokale næringslivet og leter nå etter det aller beste firmanavnet i landet, skriver selskapet i en pressemelding.

Troms er representert i kåringen med nominasjoner som frisørsalongene “Hårny” i Harstad og “Saksa frisør” på Storslett, og cafeen “Kåre på kaia” på Sjøvegan.

Med som juryformann i kåringen er reklameeksperten Merethe Nyvold Johannessen.

Konkurransen går over de neste to månedene og du kan nominere dine favoritter frem til 11. oktober på www.bestefirmanavn.no. Juryen velger så ut 20 favoritter som folket skal stemme på. De 10 firmanavnene med flest stemmer blir med i finalen hvor juryen kårer en vinner. Vinneren vil bli annonsert i midten av november.