Siste runde

Det blir en siste runde med redusert framkommelighet i Sama-området, og den kommer i hovedsak fra torsdags og fredags ettermiddag til og med natt til lørdag, varsler Statens vegvesen.

Store deler av torsdag og fredag vil trafikken gå som normalt over Sama, lover vegvesenet. Men det blir likevel redusert fremkommelighet fra torsdags og fredags ettermiddag og natt. Ifølge vegvesenet går asfalteringen av Sama-rundkjøringen og tilstøtende veger etter planen. For å komme helt i mål tar de en siste runde med asfaltering av hele rundkjøringen torsdag og fredag kveld/natt til og med natt til lørdag.

Trafikken vil gå som normalt fra morgenen på torsdag og fredag og til kl. 17 på ettermiddagen. Deretter starter siste runde med asfaltering, og så lenge dette arbeidet pågår må trafikantene forvente samme ventetid og utfordringer knyttet til dette som det har vært de to siste dagene, skriver vegvesenet på sine hjemmesider.

Omkjøring til Trondenes og Hagebyen blir i denne perioden akkurat den samme som det har vært tirsdag og onsdag.

Det siste asfalteringsarbeidet skal etter planen være ferdig slik at trafikken kan gå som normalt fra lørdags morgen.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Påkjørt bakfra i Kanebogen

Politiet kunne melde om et trafikkuhell i Harstad fredag kveld.

– Komisk hvordan dette kan skje

Råd for funksjonshemmede har dokumenter minst 23 steder i Harstadpakken de mener kan skape problemer for syns- og funksjonshemmede.

Her er utfordringene på vei i Ibestad

Forleden hadde Ibestad kommune besøk av Troms fylkes samferdselskomité. Ifølge ordfører Dag Sigurd Brustind ble det et godt møte.

To uker til isbadedagen:

Håper på rekord

Om to uker skal de gå på vannet, vel å merke om sjøen har frosset til. Den store isbadedagen i Skånland nærmer seg.

Hun skal gi bort subs i en time

Big Bite Harstad åpner i neste uke.