Julie Bergan til Harstad

Foto: Mariann Vik

– Julie Bergans verden har vært fylt med oppturer, og knapt stått stille siden monsterhiten Arigato tronet øverst på listene i fjor sommer. Siden den gang har artisten blant annet varmet opp for Justin Bieber i både Norge og Spania, headlinet X-Games, vært nominert til både P3 Gull og Spellemanspriser, og gjennomført sin første norgesturne for fulle hus. I sommer alene har hun spilt ikke mindre enn imponerende 30 musikkfestivaler i Skandinavia og UK, og nå er det igjen duket for et eksklusivt Julie Bergan-show, i kjent stil med fullt band og masse energi og ny musikk, skriver Eline Kjøl Berg i Warner Music. Konserten i Harstad er på Ludo Bar & Scene 18. november.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Arbeidsmiljøfestivalen i Harstad kommune:

– Vi må ikke miste hverandre

Direktørsvindel er utbredt i Harstad: – De har prøvd seg hos oss også

Harstad kommune, HSI og Hamek har alle vært utsatt for svindelforsøk. Metoden er den samme som lurte Festspillene for 770.000 kroner.

Kontrabassen skadet – konsert flyttes

Ublidt møte med flyets lasterom.

Alternativt dagsverk:

– Vi vil ha arbeid

Noter deg datoen 13. oktober først som sist. Da er det alternativt dagsverk, og elevene i de videregående skolene er ute etter noe å gjøre.