Debutkonsert til helga

BANDET: Fra venstre: Jimmy Pedersen (slagverk), Anders Fosshaug (lead vokal), Tom-Eivind Madsen (bass), Jan Olaisen (gitar).

Bandet Løslatt slippes løs på Nordlendingen til helga.

– Vi er et nyetablert band, men er bestående av fire karer med god ballast fra tidligere band som Ute på Prøve, Uten filter og Stunt. Konseptet med norsk på norsk er ganske unikt, og vi kjenner ikke til noen andre band med samme låtprofil. Vi spenner vidt, helt fra Åge Aleksandersen via blant annet CC Cowboys, DumDum Boys, Anne Grete Preus og Unit Five til OnklP. Her er noe for de fleste aldre og preferanser innen norsk populærmusikk de siste 30 årene, skriver Anders Fosshaug til Harstad Tidende.

– Vi er et nytt tilskudd til regionens og landsdelens livescener, og har som mål å forbindes med god stemning og allsang. Vi legger stor vekt på publikumsfrieri og engasjement, melder Fosshaug.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Påkjørt bakfra i Kanebogen

Politiet kunne melde om et trafikkuhell i Harstad fredag kveld.

– Komisk hvordan dette kan skje

Råd for funksjonshemmede har dokumenter minst 23 steder i Harstadpakken de mener kan skape problemer for syns- og funksjonshemmede.

Her er utfordringene på vei i Ibestad

Forleden hadde Ibestad kommune besøk av Troms fylkes samferdselskomité. Ifølge ordfører Dag Sigurd Brustind ble det et godt møte.

To uker til isbadedagen:

Håper på rekord

Om to uker skal de gå på vannet, vel å merke om sjøen har frosset til. Den store isbadedagen i Skånland nærmer seg.

Hun skal gi bort subs i en time

Big Bite Harstad åpner i neste uke.