Debutkonsert til helga

BANDET: Fra venstre: Jimmy Pedersen (slagverk), Anders Fosshaug (lead vokal), Tom-Eivind Madsen (bass), Jan Olaisen (gitar).

Bandet Løslatt slippes løs på Nordlendingen til helga.

– Vi er et nyetablert band, men er bestående av fire karer med god ballast fra tidligere band som Ute på Prøve, Uten filter og Stunt. Konseptet med norsk på norsk er ganske unikt, og vi kjenner ikke til noen andre band med samme låtprofil. Vi spenner vidt, helt fra Åge Aleksandersen via blant annet CC Cowboys, DumDum Boys, Anne Grete Preus og Unit Five til OnklP. Her er noe for de fleste aldre og preferanser innen norsk populærmusikk de siste 30 årene, skriver Anders Fosshaug til Harstad Tidende.

– Vi er et nytt tilskudd til regionens og landsdelens livescener, og har som mål å forbindes med god stemning og allsang. Vi legger stor vekt på publikumsfrieri og engasjement, melder Fosshaug.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Arbeidsmiljøfestivalen i Harstad kommune:

– Vi må ikke miste hverandre

Direktørsvindel er utbredt i Harstad: – De har prøvd seg hos oss også

Harstad kommune, HSI og Hamek har alle vært utsatt for svindelforsøk. Metoden er den samme som lurte Festspillene for 770.000 kroner.

Kontrabassen skadet – konsert flyttes

Ublidt møte med flyets lasterom.

Alternativt dagsverk:

– Vi vil ha arbeid

Noter deg datoen 13. oktober først som sist. Da er det alternativt dagsverk, og elevene i de videregående skolene er ute etter noe å gjøre.