Dermed arbeider de sammen under den landsdekkende Eurojuris-paraplyen. Med ni advokater og to fullmektiger blir de det største advokatmiljøet i regionen.

– Vi slår oss sammen for å bli enda bedre, sier Øystein Sagen og Sigrid Hovland Ytterstad. – Det gir oss større mulighet til å spisse kompetansen til den enkelte advokat til beste for klientene. Etter sammenslåingen har vi kompetanse innenfor de fleste fagområder.

De to miljøene har ifølge Hovland Ytterstad hatt likt verdigrunnlag når det kommer til hvordan man skal utøve advokatyrket.

– Vi kjenner hverandre godt fra før. Derfor var det både naturlig og lett for oss i BI Advokat å bli en del av Eurojuris Nord, forteller hun.

Begge er trygge på at sammenslåingen vil gjøre firmaet enda bedre i stand til å møte behovene hos nye og gamle klienter, og også i markedet.

– Jo flere kompetente fagfolk vi er sammen, jo mer får vi brynt oss på forskjellige synspunkter. Vi utvikler oss faglig ved å lytte til dyktige kollegers meninger og motforestillinger, og sammen får vi utnyttet potensialet i begge firmaene enda bedre. Dette vil til syvende og sist komme klientene våre til gode, sier de.

Sigrid Hovland Ytterstad vil fungere som daglig leder for advokatfirmaet. Styreleder er Øystein Sagen.