Ordføreren refererer til rykter som skal versere rundt privatsfæren til henne og ektemannen Lars. Bremnes har registrert at rykter om samlivsbrudd har versert i månedsvis. Hun mener ryktene har vært forsøkt tiet ihjel, til ingen nytte.

- Rape gale

Hun tar bladet fra munnen i en oppsiktsvekkende skarp tone i facebook-posten:

«Jeg tror jammen folk er blitt rape gale», skriver hun.

«Den rykteflommen som nå har pågått i månedsvis rundt meg og Lars, går over alle støvleskaft.

Les også: Ordføreren og hennes ektemann får massiv støtte: - Du er sterk og modig

Hva er det folk bruker å tenke med? Skjønner de ikke at det faktisk går ut over noen? Tror de at vi ikke får høre det? En ting er at det går rykter om meg. Det er ille nok. Jeg har blitt koblet mot både den ene og den andre siden jeg ble ordfører.

Men når familien min trekkes inn er det nok! Lars skal visstnok være homofil og blitt tatt på fersken med en navngitt mann i Harstad (stakkars mann, også uskyldig trukket inn i dette..). Ikke bare det, men disse to skal da også etter sigende ha flyttet sammen i Trondheim i sommer.

Og jeg ; Jeg har blitt tynn og skranten fordi jeg er så lei meg fordi Lars har flyttet ut, og jeg har vandret hvileløst rundt på Bremnes i sommer. Sies det.

Har ikke folk nok å annet å gjøre enn å produsere løgn og fantasihistorier om ordføreren og hennes mann? Er det fordi vi er kjente fjes begge to?

Nå er det i alle fall nok. Nå må dere slutte med dette. Når våre barn kommer hjem og forteller hva de har hørt på byen, da synes jeg det er på tide å ta bladet fra munnen og si: NOK NÅ! Vi har prøvd med å tie dette i hjel, men til ingen nytte."

Usikre kilder

Ordføreren fortsetter med ei utvetydig klarlegging av parets private status.

"Lars og jeg er to helt vanlige mennesker med litt uvanlige jobber. Vi har vært sammen i 30 år i tykt og tynt, og vi har ikke tenkt å slutte med det med det første.VI har det bra sammen. Til orientering. Vi bor fremdeles i Heggen og har også inntil videre tenkt å fortsette med det. Vi sliter med å få gresset klipt, huset malt, bilreparasjoner, regninger, akkurat slik andre mennesker gjør. Vi har begge jobber som innebærer at vi er mye på farta, derfor er det ikke så ofte vi ses sammen ute. Men vi koser oss sammen hjemme.

Og ja; Jeg har gått ned i vekt de siste månedene, men det er selvvalgt, ikke fordi jeg verken er deprimert eller sjuk. Det var faktisk helsemessig helt nødvendig. Men det har da ingen noe med!

Til dere som mener dere har «sikre kilder» på disse ryktene; Kom heller og snakk med oss om dere lurer på noe. De «sikre kildene» der gir jeg ikke fem flate øre for. De som virkelig er «sikre kilder», familie og nære venner, vet at alle disse ryktene er rent oppspinn.

Slutt med det der!

Ferdig snakka.

Marianne»

Marianne Bremnes uttrykker overfor Harstad Tidende at hun ikke vil gi ytterligere kommentarer om saken.