Tor Erik Lind, Lavangen er styreleder i organisasjonen. De øvrige i styret er Jan-Eric Bengtsson, Havøysund, Mona Jacobsen Saab, Hasvik, Håkon Grande, Leirfjord, Thore Erling Pettersen, Roan, samt Jakob Oddvar Jakobsen, Farsund. Gunnar Almlid er innleid som daglig leder.

Selv om næringen utgjør betydelig bidrag i mange lokalsamfunn, har den også pådratt seg det styret kaller "voksesmerter". Næringas noe frynsete omdømme utad kan, ifølge pressemeldingen, delvis forklares med hva som blir skrevet i media. "Yes" tenker muligens på alle rutinemeldingene fra grensekontrollene mot utlandet. Der konfiskering av last og bøtelegging av utlendinger "på vei hjem" med søkklastet bil full av frossen fiskefilet, langt over de lovlige grensene, er blitt nærmest rutine.

Nå skal det ryddes opp og omdømme forbedres, hevder "Yes".

Yes Seafishing har som mål å få næringa til å "skinne av selvrespekt og anseelse". For å få dette til vil hovedfokus være på følgende:

•          Forbedre økonomien i næringa

•          Ivareta næringas interesser gjennom aktiv og god samhandling med offentlige myndigheter

Turistfisket utgjør i dag en av de største aktivitetene knyttet til Norsk reiselivsnæring, påminner Yes Seafishing Norway. Organisasjonen arrangerer konferanse for turistfiskevirksomheter i Stjørdal 15. og 16. november. Den første gikk av stabelen i Tromsø i november i fjor.