Konserten blant årets artister i Bakgården undertegnede var mest skeptisk til, og også muligens en smule forutinntatt overfor, var TNT. Totalt unødvendig, skulle det vise seg. Som ihuga heavy- og metalrockfan har antall overværte konserter innen sjangeren etterhvert blitt nokså lang.

En TNT-konsert til var ikke planlagt, men å ha gått glipp av denne ville vært som en slags dødssynd å regne.

Gud bedre Ronnie Le Tekrø, du rangeres fortsatt som en av de beste blant heavygitarister. Beviset på det fikk vi lørdag kveld.  Tony Harnells vokal holder fortsatt bemerkelsesverdig godt de høye tonene, og dem var det en del av settet igjennom. Diesel Dahl trakterer trommene stødig, men har kanskje gjort mer av seg ved tidligere anledninger. Mon tro om alderen kanskje tynger?

Uansett, bandet fikk publikum med seg, et publikum som bestod av om lag like mange som ikke var født da gruppa ble startet i 1987, som de som rakk opp hånda og viste at de hadde fulgt bandet gjennom disse årene.

Trofaste og dedikerte fans som virket å sette pris på det et av Norges beste heavyrock- band gjennom tidene leverte som headliner lørdag kveld.