Onsdag ble han hedret sammen med sine søsken med Harstad Bys fortjenestemedalje.

På søndag skal Karl Erik Harr fremføre tekstene sine fra samlingen «På Nord» sammen med et nordnorsk topplag av musikere.

Det hele skjer i Galleri NordNorge, som for tiden viser utstillingen 3XHARR, med søsknene Eva, Jan og Karl Erik Harr, opplyser Vera Ridderseth, i en pressemelding fra Kulturhuset.

En nordnorsk kunstner sitter på Hurtigruta og reflekterer. Over nordnorsk kunsthistorie. Om Petter Dass, om maleren Gunnar Berg fra Svolvær og om Harstads egen kunstner Kristoffer Holst.

Det er Karl Erik Harr sine tekster vi møter i denne konserten.

Ola Bremnes har skrevet alle melodiene, og på scenen i Galleri NordNorge vil vi møte dem begge.

I tillegg medvirker Kristin Skaare (klaver) og Knut Erik Sundquist (kontrabass).

Karl Erik Harr arbeider både som forfatter og billedkunstner, og alltid med nordnorsk natur og kultur sterkt tilstedeværende.

Sangskriveren, forfatteren og kulturmennesket Ola Bremnes har lang fartstid. Han startet sin karriere i duo med sin søster Kari allerede i 1980, og siden da har han blitt en av landets mest etterspurte visekunstnere.

Knut Erik Sundquist er kjent som både solist og en utmerket ensemble-spiller. Kristin Skaare er en norsk musiker, sanger, arrangør, komponist, og produsent, men først og fremst pianist.

Konserten fremføres søndag 20. august ettermiddag i Galleri NordNorge, opplyser Vera Helene Ridderseth, som er markedsansvarlig ved Harstad kulturhus.

med: Kristin Skaare (klaver) og Knut Erik Sundquist (kontrabass) medvirker også i søndagens konsert i Harstad. Foto: Pressefoto