– Flott at vi kan bidra til at Harstad Røde Kors kan gi en konsertopplevelse for en eller flere familiemedlemmer i Bakgården lørdag.

Dette sa banksjef i DnB, Trond Hansen, da han torsdag ettermiddag under en samling for flere av byens bedrifter kunne gi ut billetter til lørdagens familieforestilling til Harstad Røde Kors.

– Det er tradisjon de siste årene at vi har invitert bedrifter til en felles samling her i Dnb-bygget. De betaler inn en andel og vi sørger for noe mat og drikke. Samt at vi deretter drar inn i Bakgården for kveldens konserter, forteller Hansen.

I denne forbindelsen sørget en for at det ble samlet inn penger til 100 billetter til lørdagens familieforestilling.

– Vi setter stor pris på dette samarbeidet med banken. Vi har i løpet av den siste uken delt ut disse billetter til de som har ønsket å få en billett for en eller flere personer. I tillegg har vi fått 20 billetter fra Sparebankstiftelsen. Dermed har vi kunne dele ut billetter til personer gjennom Røde Kors i både Harstad, Kvæfjord og Ibestad, forteller Linda Motrøen, som er leder for Harstad Røde Kors.

– Det er flott at vil kan gi ut en opplevelse til de som har behov. Det er billetter til rett under 200 kroner. For en større familie kan det være mye penger, sier Motrøen Paulsen.

Harstad Røde Kors har også flere av medlemmene i hjelpekorpset i sving under Bakgården. Hun kan fortelle at de som har bedt om billetter nå er kontaktet.

– Det er mange som jobber under Bakgården i helga, sier Motrøen Paulsen, som sammen med flere i Harstad Røde Kors vil være på plass under familiekonserten lørdag formiddag. Da blir det Bakgårdskatter og MGP junior på scenen i sentrum.

utdeling: Banksjef i DnB, Trond Hansen, delte ut 100 billetter til Linda Motrøen Paulsen i Harstad Røde Kors. Totalt vil Paulsen dele ut 120 billetter til personer i flere kommuner til familieforestillingen lørdag formiddag. Foto: Tore Skadal