Da artisten, bloggeren, DJ-en og forfatteren la ut musikkvideoen til sin nyeste singel «All Your Friends», hadde hun ikke forventet at kommentarfeltet skulle bli pepret med rasistiske og nazistiske holdninger og kommentarer. Dette skriver VG.

Ifølge avisen går en rekke personer med anonyme kontoer svært langt i hetsen av både Sophie Elise og den mannlige modellen som figurerer i videoen. I sterke ordelag langer de ut mot at Isachsen, som hvit jente, spiller ut en kjærlighetshistorie med en mørkhudet mann.

– Jeg synes det er helt sykt. Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg er sjokkert. Det sier dessverre mye om den mørke delen av samfunnet, forteller Sophie Elise Isachsen til VG.

Plateselskapet ser svært alvorlig på hetsen, og vurderer om de skal foreta seg noe.

– Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordens avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte. Dette er en vanskelig og ett hundre prosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tyve idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i solen? Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skriver Bjørn Rogstad, ansvarlig for norsk musikk i Universal Music i en e-post til VG.