Harstad Tidende kunne ved midnatt skrive om flere førerkortbeslag i distriktet. Etter nattens kontroller i Tjeldsund var resultatet to førerkortbeslag, og i Gullesfjordbotn mistet også to personer førerkortet sitt.

I Narvik har politiet rykket både ut til en fest for å dempe høy musikk, og rykket ut for å ta hånd om en full person.

Dette er hendelsene i distriktet natt til søndag:

Bardu: På Storala hadde venninner vært på fjelltur, og en av dem skadet ankelen. Hun hadde behov for hjelp ned fra fjellet, og Røde Kors ble varslet. I mellomtiden hadde den skadde blitt fraktet ned til vei av et helikopter som tilfeldigvis kom forbi.

- Godt å ha en flyvende helt i nærheten, melder politiets operasjonssentral lørdag kveld.

Tjeldsund: En svensk statsborger fikk førerkort sitt beslaglagt etter at UP målte vedkommende til 87 km/t i en 60-sone i Tjeldsund lørdag kveld.

Tjeldsund: Klokken 19.00 lørdag kveld ble en bil stanset av utrykningspolitiet, etter å ha kjørt i 131 km/t i en 90-sone. Føreren fikk førerkortet beslaglagt, og er anmeldt.

Narvik: En overstadig beruset mann i 30-årene er tatt hånd om av politiet i sentrum på grunn av beruselse, og ble kjørt hjem til bopel. Det meldte politiet klokken 23:30 natt til søndag.

Gullesfjordbotn: To menn i 20-årene kappkjørte, og ble av Utrykningspolitiet målt til 142 km/t i en 80-sone. Begge førerkortene ble beslaglagt.

Narvik: Politiet rykket ut til Narvik sentrum for å dempe høy musikk etter klager.

Kabelvåg: Det ble gjort en promillekontroll i Våganveien. Syv førere ble kontrollert. Ett gebyr ble del ut etter at en fører hadde tre dekk med for liten mønsterdybde. Boten var på 2250 kroner.

Sortland: På FV956 ved Gåsfjorden ble en sau med en gul lapp i øret påkjørt og drept.

Svolvær: En kverulerende person ble bortvist fra sentrum etter tyveri av to sydvester. Personen var i midten av 30-årene, og anmeldes for tyveriet.