Går du deg en tur gjennom Storgata, skal det godt gjøres å unngå å legge merke til Storgatas gamle, og nå nye fargeklatt. Rudi Nilsen forteller at anledningen passet såpass bra, at det var på tide å gi Palettens fasade et nytt strøk med farge.

Ren bonus

– Vi hadde utstilling torsdag ettermiddag, med Marit Bockelie og Hilde Eilertsen Sletvold, så det passet jo kjempebra å gi fasaden litt farge. Det at festspillene starter nå er jo ren bonus, forteller han.

Vivian Strand Nilsen informer at de har fått masse positive tilbakemeldinger på fargeskiftet.

– Det var mange som la merke til det da vi sto å malte, og det er helt klart at folk liker fargeskiftet.

– Jeg synes det er viktig at man skiller seg litt ut i bybildet. Vi har jo fått Harstads fineste bukett, sier hun, og peker på de nymalte rammelistene som står utenfor på trappen.

Festlige farger

Selv har Rudi Nilsen naturlig nok sansen for sterke farger. Han er godt fornøyd med den nye gule fargen på torget.

– Det blir så mye festligere når man får på plass litt farge. Når det gjelder sånn som torget, så synes jeg det var litt forferdelig med de svarte stripene.

– Nå som de er blitt gule så er de mye festligere. Det er blitt så mye bedre.

– Vi må jo nesten spørre kommunen om de kunne ha lagt en slik gul stripe inn her også. Det hadde vært morsomt, sier han.

Utstilling

Da Paletten inviterte til utstillingsåpning torsdag var det ikke bare nye farger på fasaden de hadde å skilte med, forteller Vivian Strand Nilsen.

Utstillingen ble åpnet av Sigurd Stenersen. Deretter fikk de besøk av Sigrun Loe Sparboe som sang. I tillegg stilte Marit Bockelie ut bilder, og spilte fløyte.