At vi har denne aktivitetsuka, er faktisk ganske smart, da blir både lærere og elever på skolen bedre kjent med hverandre. På gruppene hjelper alle hverandre, og alle er venner. Det er flere grupper, så man kan bestemme selv hva man vil gjøre. I år hadde vi mange nye og spennende grupper.

I aktivitetsuka i år, lærte vi masse morsomt og nytt, litt utenom det vanlige skolearbeidet. Vi hadde noen grupper som var ute i naturen og lærte om friluftsliv og førstehjelp. Andre grupper jobbet med dans, drama, kunst&håndverk, idrett og matlaging. Vi hadde ei gruppe som gledet andre. De laget masse kort og øvde inn sanger. I slutten av uka dro de ned på to syke/gamlehjem, og ga dem kort og opptrådte med sang.

Onsdag 7.juni hadde vi en fantastisk vårfest, der både venner og familie kunne komme. Det var salg av kake, is, brus og pizzasnurrer. Det var også satt opp griller, så folk kunne grille.

På vårfesten fikk elevene vise frem det de hadde laget og jobbet med denne aktivitetsuka. Danserne danset den fantastiske dansen deres. Avisgruppa hadde laget en avis, som vi solgte på vårfesten. Denne avisen kalte vi vårfestavisen, og det ble solgt mange aviser. De som hadde laget ting på sløyden, viste det frem med å henge fuglekasser på veggen. Andre hadde kjepphesteløp, det var kjempemorsomt å se på. Det JEG ble mest imponert over, var de som spilte instrumenter. De spilte utrolig bra, og jeg fikk helt sjokk da jeg hørte dem. De må ha brukt tiden de hadde hele aktivitetsuka godt og gjort en god jobb.

Hvert år er vårfesten så hyggelig, for man blir bedre kjent, man ser foreldre som smiler og er stolte over ungene sine, masse latter, unger som roper og har det gøy, men best av alt; alle er samlet.

Dette er ei uke både små og store gleder seg til. Jeg er sikker på at jeg ikke bare snakker for meg selv, når jeg sier at aktivitetsuka og vårfesten er noe av det morsomste vi gjør på barneskolen. Denne tradisjonen må vi aldri slutte med, for disse dagene har vært helt fantastiske.

Kjepphestløp. Foto: Roger Elde
Band og instrumenter. Foto: Nora Amalie Finnerud
Malegruppa. Foto: Nora Amalie Finnerud
Fuglekasser. Foto: Roger Elde