Harstad Pensjonistforenings egne musikere, Vågsfjord Trio, sørget for å varme opp publikum før kveldens hovedattraksjon, Jenny Jensen, overtok underholdninga.

Jenny traff publikum

Hun hadde nok mange fans i salen, for stemninga var på topp fra første sang. Det var ikke tilfeldig at hun ble valgt som trekkplaster, for i tillegg til å kunne synge, har hun også en egen evne til å få kontakt med publikum. Etter en time med blant annet en rekke Grand Prix-sanger fra tidligere tider, takket hun for seg og overlot det musikalske ansvaret til Botnbælgan. De trengte ikke mange minuttene på å fylle dansegolvet, og det var tydelig at folk koste seg.

Godt samarbeid

Leder for Harstad Pensjonistforbund, Fredd Gerhardsen, kunne tidlig på kvelden konstatere at publikum satte pris på arrangementet som han har vært med på å dra i gang.

– Siden jeg også er styremedlem i Pensjonistforbundet Troms, har jeg vært opptatt av å få til en aktivitet som de ti pensjonistforeningene i Region Sør kunne ha glede av. Da kom ideen om en pensjonistgalla som et tilbud for oss godt voksne. Foreninga vår har lenge hatt et samarbeid med foreninga i Skånland, og det ble til at vi bestemte oss for å legge gallaen til Skånlandhallen. Dette lokalet har tidligere vist seg egnet for slike arrangement, og vi ser at det fungerer godt. Vi er også takknemlig for at Soif’s A-lag har gjort salen klar og tar seg av salget i baren.

Vellykket arrangement

Det er mye som skal klaffe for at et så stort arrangement skal bli vellykket både for publikum og arrangører, men Gerhardsen kunne glede seg over at alt fungerte.

– Vi var spent på om vi fikk dette til å gå i boks rent økonomisk, men det har vi klart. Ellers har jeg registrert at stemninga i salen er god, gjestene våre likte både lapskausen og marsipankaka, og de tok godt imot Jenny Jensen. Nå koser de seg på dansegolvet, og flere har ytret ønske om at dette må gjentas. Jeg ser ikke bort fra at det kommer til å skje, men først må vi ta en oppsummering av denne kvelden, sier Gerhardsen.

JENNY INNFRIDDE: Leder i Harstad Pensjonistforening, Fredd Gerhardsen, var overbevist om at Jenny Jensen var det riktige valget da underholdningsartist skulle bestemmes, og han fikk rett. Foto: Per Jan Pedersen
KONTAKT: Jenny har en genuin evne til å få kontakt med publikum. Foto: Per Jan Pedersen