Artisten Jenny Jenssen er invitert til Harstad av kulturenheten i kommunen. Førstkommende torsdag og fredag blir det konserter både hos Kanebogen fritidsklubb - torsdagsklubben, og for seniorer på Kanebogen kafe- og aktivitetssenter.

- Jenny Jenssen kommer som alltid med god stemning, kjente sanger og allsang. Dette blir garantert en fin konsertopplevelse for medlemmene på torsdagsklubben og seniorene på aktivitetssenteret, sier Tone Anita Karlsen, kulturrådgiver i Harstad kommune.

- Jenny Jenssen kan se tilbake på en lang og variert musikkarriere der folkeligheten og nærkontakten med publikum går som en rød tråd gjennom alle platene, konsertene og turneene hennes. Hun har vært med i drømmekoret til Bettan, sunget duett med Bjarte Hjelmeland, solgt over 300.000 plater, mottatt en dobbel platina og fire gullplater. Hun har også blant annet deltatt i Melodi Grand Prix, Maestro og Stjernekamp, sier Karlsen.

Konserten på torsdagsklubben arrangeres torsdag 27. april, mens Kanebogen aktivitetssenter får besøk på formiddagen fredag 28. april.