Butikksjef Mathisen sier han for noen år siden sluttet og solgte Vic i Harstad, og flyttet lenger sør, før han og kona fant ut at de savnet Harstad-regionen for mye.

– Klesbransjen er der jeg hører til. Det er et fantastisk yrke hvor du treffer mye folk, og får lov til å kle dem opp med det de måtte ønske.

– Det hele startet i Hammerfest med et søskenbarn som gjorde meg interessert i moter og klær, så i 2002 kjøpte jeg og Bjørn Aune Vic her i Harstad og det ble tre år med hodet så vidt over vannet, sier han.

– Men det ble bedre og bedre etter hvert og vi drev butikken helt fram til 2013, da solgte vi Vic. Det samme året bestemte kona og jeg oss for å flytte til varmere strøk.

Etter et og et halvt år ble savnet for stort, og de vendte nesen hjemover hvor jobb hos Jysk ble første stopp.

Nå driver han Boys of Europe i Amfi Kanebogen.

– Det som jeg liker med denne bransjen er mulighetene til å gi gutta og mannfolkene veiledning på hva de kler og ikke kler, og her er jeg veldig ærlig for jeg vil gjerne ha dem tilbake.

– Fortsatt henger det nok litt igjen hos oss mannfolk at det skal være nøytralt og ikke for mye farger, men vi er i ferd med å bli bedre, sier han.