Torsdag klokken 10.00 åpnet han dørene for den nye Rema 1000 butikken i Kanebogen senter. Selv sto han bak kakedisken og serverte kaffe til de mange som hadde stått og ventet på den offisielle åpningen.

Inge Andersen hadde ventet siden klokka syv om morgenen. Han var den første som fikk et kakestykke og en kopp kaffe av innehaveren.

– Nå er det godt å være i gang, sier Mikalsen.

For han og medarbeiderne har det vært en stri måned foran butikkåpningen.

– Det har ikke alltid vært enkelt å få tingene til å gå som planlagt. Vi har hele tiden hatt håndverkerne i butikken og har måttet tilpasse oss dem. Det har vært en utfordring, men takket være et godt samarbeid med dem, leverandører og oss, så har det gått bra. Beviset ser du. Vi står her i dag og åpner butikken som planlagt, sier Mikalsen.

Det var godt med folk som ventet på åpningen. De fikk se en fullverdig Rema-butikk.

Mikalsen er best fornøyd med plasseringen de har fått i senteret.

– Vi har fått lokalene som er nærmest parkeringshuset. Det betyr at kundene kan trille varene med kundevogna rett inn i bilen. Dette mener jeg er en stor fordel for oss, sier den nybakte Rema-kjøpmannen.

Han legger også til at de vil ha helt vanlige åpningstider på linje med alle andre butikker i kjeden.

SERVERING: Den nybakte Rema-kjøpmannen Roger Mikalsen, serverte kaffe og kake til kundene under åpningen. Her er det Inge Andersen som får servering. Foto: Hans V. Øye iktor Øye
NÆRBUTIKK: – Du kan si at dette blir vår nye nærbutikk, sier Gunnar Mikalsen. Foto: Harstad