Siden frosten tok knekken på det første vaskeanlegget ved stasjonen for over ti år siden, har vaskemulighetene manglet.

Moderne anlegg

Nå kan daglig leder Glenn Kanebog tilby kundene et moderne anlegg.

– Kundene våre har savna muligheten for bilvask, og de setter pris på å kunne gjøre dette innendørs. Siden vi åpna hallen, har mange vært innom, og alle er fornøyde. Her er det bare å trykke på knappen, så åpner den 4 meter brede og 4,5 meter høye porten.

– Inne i hallen finner kundene samme type betalingsautomat som vi har på pumpene, og de som vil betale kontant, kan kjøpe kodekort inne på stasjonen. Så er det bare å velge avfetting, skumvask og reinspyling, alt etter hvor skitten bilen er.

– Vi har de samme funksjonene som Circle K i Harstad har på sitt utendørs-anlegg, og hallen er tilgjengelig for kundene i tidsrommet mellom klokka 06.00 og 24.00.

Også for store biler

Circle K disponerer 40 prosent av bygget og det resterende arealet disponeres av et bilutleiefirma. Vaskehallen er dimensjonert for også å kunne vaske store biler.

– Både porten og selve hallen kan dekke de fleste behov, og slangene er 20 meter lange.

– Det vil også komme en støvsuger her slik at kundene kan foreta innvendig rengjøring. Ellers er anlegget bygd for nordnorske klimaforhold med blant annet to separate varmeanlegg, sier Kanebog. Han har forventninger om at det nye tilbudet vil bli flittig benyttet av kundene.

ROMSLIG: Med en portbredde på 4 meter og en høyde på 4,5 meter kan også store kjøretøyer bruke hallen. Foto: Per Jan Pedersen Foto: Per Jan Pedersen