Millionfisken er stolte av å presentere et helnorsk program i år, sier artistansvarlig Christer Møller.

- Vi mener vi har satt sammen et program som er skreddersydd det mangeartede publikum som besøker festivalen hvert år, melder han .

Lørdag er det Sie Gubba og Senjahopen som skal regjere på scenen. Sie Gubbas har spilt sammen i 20 år og har deltatt i Melodi Grand Prix ved to anledninger.

Den andre lørdagsartisten Senjahopen er sluppet tidligere, og Millionfisken har mottatt massiv positivtilbakemelding på bookingen.

– Vi ser på Senjahopen og Sie Gubba som en perfekt folkelig miks på lørdag, slår artistansvarlig Christer Møller fast.

– Fredag kveld blir en eneste lang norsk hitparade på Millionfisken 2017, sier artistansvarlig Christer Møller.

Ikkebare kommer et av Norges beste liveband Postgirobygget på hovedscenen. I tillegg har vi sikret oss hitkongen Ketil Stokkan m/band på samme kveld, på samme scene.

– I år er det duket for Petter Katastrofe torsdag. Han har 10-talls millioner av streaminger og som samarbeidet med Marcus & Martinus på hiten «Elektrisk».

Katastrofe har hatt suksessamarbeid med flere, med hit-produsenten NastyKutt (Nico & Vinz – Am I Wrong) og Kriss fra Erik & Kriss og laget

dansegulvmonsteret «Nødlanding», som ble utgitt på Universal Music.

– Millionfisken feiret 10-årsjubileum i fjor med tidenes publikumssuksess. Vi fortsetter i kjent stil første uke i juli også i 2017; 29. juni–2. jul. Millionfisken er en fiskekonkurranse med en total premiepott på over 1 million kroner, men er ikke bare en konkurranse! Millionfisken var på alles lepper da Kjell Eriksen fra Halden i 2014 dro av gårde med hovedpremien på 1 million kroner, melder Christer Møller

KLAR: Harstad-artisten Ketil Stokkan spiller på Millionfiske i sommer.