Bare fra Røde kors har 28 mannskaper deltatt i søket etter savnede Henrik Benjamin Igeland i perioden torsdag til søndag. I tillegg har Kystvakten, Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder bidratt. Mandag innstilte politiet leteaksjonen.

På land og sjø

Politiet tør ikke si totalt hvor mange som var med i søkene.

- Flere av personellet som deltok, var med over flere dager, slik at et eksakt tall på hvor mange  personer som har vært involvert er vanskelig. Foruten de forannevnte har det også vært lokalt engasjement hos publikum, sier stabssjef Tom Harder Johannessen.

Området man har søkt på strekker seg fra området rundt Tjeldsundbrua nordover til Rogla. Søket har pågått på land og til sjøs.

Les også: Innstiller leteaksjonen

Alle ressurser ble brukt

På Sørrollnes har Røde kors hatt mannskaper på land. Innsatsen fra de involverte organisasjonene, både de frivillige og de statlige, er imponerende, sier politiet.

-  Vi har benyttet oss av alle tilgjengelige ressurser, med droner, hund, båter, i håp om å finne savnede. Politiet fortsetter nå etterforskningen i håp om å finne ny informasjon som kan resultere i at den savnede blir funnet, sier Johannessen.

Politiet ønsker ikke å spekulerer i om man sjansene til å finne den savnede 23-åringen.

- Vi kan ikke med sikkerhet si at savnede befinner seg i havet og vi er avhengig av ny informasjon for å iverksette nye tiltak.