Formålet er å dra fram i lyset kolleger som gjør en spesiell innsats i kommunen, opplyser Mona Paulsen, som er HMS-rådgiver i Harstad kommune.

Denne gang var det 32 nominerte kandidater til prisen, som i år gikk til Ingeborg Skjervum, daglig leder ved Sama kafé og aktivitetssenter. Hun er den første lederen som år prisen. Utdelingen var lagt til dagen for solfest ved aktivitetssenteret, og her var det fullt hus med underholdning ved pensjonistkoret, samt besøk av en 5. klasse ved Harstad skole.

Til stede på utdelingen var kommunalsjef Rita Johnsen, enhetsleder ved Helsehuset Frode Risdal, personalsjef Max Jenssen og HMS-rådgiver Mona Paulsen.

Dette sier kollegene om Ingeborg:

· Ingeborg er en fantastisk person; positiv, glad, hjelpsom og sprudlende.

· Hun er til stor inspirasjon for alle som jobber sammen med henne.

· Hun er interessert i andres ve og vel, både kollegaer og brukere ved senteret.

· Ingeborg er rettferdig og behandler alle med respekt.

· Hun er svært hjelpsom og ikke redd for å ta i et tak.

· Ingeborg er veldig omgjengelig, humoristisk, raus og «uhøytidelig», samtidig som at hun er en dyktig leder.

· Hun jobber «200%», gir av seg selv og er alltid positiv. Dette smitter over på oss kollegaer, og vi gleder oss til å være på jobb sammen med henne.

· Takket være Ingeborg, har vi et fantastisk flott miljø på jobben. Dette smitter over på brukerne av tjenesten, og folk stortrives

· Hun er utdannet sykepleier og holder kokker, aktivitører, husmødre fra Bergseng til Sørvika, i ørene, pluss helsesøstrene på helsestasjonen for eldre, opplyser Paulsen om årets perleprisvinner.

Årets perlepris er et kunstverk laget av kunstneren Antonio Torres Garcia, bosatt i Harstad og som også er hovedutstiller ved Harstad kunstforenings juleutstilling 2016.

PRIS: Årets perlepris er et kunstverk laget av kunstneren Antonio Torres Garcia, bosatt i Harstad. Her ser vi prisvinner, Ingeborg Skjervum, med kollegaer ved Sama kafé og aktivitetssenter. Foto: Privat