En mann i 20-årene i Harstad fikk natt til søndag en dårlig start på 2017.

- Patruljen har beslaglagt førerkortet til en mann i 20-årene på grunn av uaktsom kjøring i sentrum. Sak opprettes, meldte politiet klokken 02.02.

I Harstad ble også en mann i slutten av tenårene satt i drukkenskapsarrest etter å ha vært involvert i en slåsskamp utendørs. Mannen var svært beruset.

I Svolvær hjalp politiet til med å avslutte en privatfest med 40 til 50 ungdommer klokken 03.00. I Narvik bistod politiet med å hente en vanskelig gjest i et privathus etter en slåsskamp på samme tidspunkt.

I Bø rykket alle nødetater ut til en boligbrann. Huset var overtent, men det var ingen fare for spredning, og det var ingen personer i huset. Årsaken er ukjent, men politiet etterforsker saken. Huset var helt nedbrent.

I Sortland kom en patrulje over en bil som hadde kjørt av veien på Lyngmo ved riksveien. Det var ingen personer ved bilen, men patruljen traff på bileieren rett i nærheten. Bileieren var ikke edru, og ut fra spor på stedet og funn på bileier ble mannen siktet for promillekjøring. Nødvendige prøver ble sikret, og den siktede mannen var i begynnelsen av 20-årene.