Med litt over to uker igjen til jul begynner vel de fleste av oss å kjenne godt på julestemninga. Kanskje har du kommet i gang med julebaksten, fått på plass nissene og startet med planlegginga av julefeiringen. Det er mye som skal gjøres, og for en travel mann med flere tillitsverv og jobbtitler enn de fleste, kan det bli en utfordring å få til alt. Dermed er det en glede å tildele dagens pyntestjerne til styreleder i SOIF, sportslig leder i HIL og prosjektleder for Nord-Norsk Fotballkonferanse, Dag-Jøran Olsen.

Viktig

Olsen er en viktig mann for fotballen i Harstadregionen. Det er utvilsomt et svulmende idrettshjerte som har ført til hans smittsomme engasjement for idretten.

- Jeg har hørt fra flere personer at Dag-Jøran virkelig fortjener en julestjerne for all den innsatsen og tiden han legger ned i de forskjellige rollene sine. Han er en fantastisk ressursperson på mange områder. Han er styreleder i SOIF og primus motor både for dansegalla og andre aktiviteter. Han har en finger med i alt fra bueskyting til fotball. I tillegg til det han gjør i hjemkommunen Skånland, har han en ikke ubetydelig rolle som sportslig leder i HIL. Dag-Jøran er også den som har utviklet konseptet for Nord-Norsk Fotballkonferanse som så dagens lys 15. oktober i år. En idérik person som stiller opp, og krever lite tilbake, forteller administrerende direktør i Harstad Tidende, Mona Kristine Rosvold.

Travel

Det sier seg selv at når man sjonglerer en mengde forskjellige roller og verv i forskjellige lag så skulle dagen gjerne hatt flere timer. Olsen er en travel mann, og det var et gledens ærend han kom i da han fikk julestjernen hos oss.

- Jeg synes selvfølgelig det er veldig hyggelig å få en julestjerne. Nå er det jo klart at jeg gjør en jobb som angår mange, og det er flott at de er fornøyd med meg, sier Olsen.

Olsen har over de tretten årene som styreleder, opparbeidet seg mye erfaring. Det er et viktig element for å rekke alt i en hverdag med begrenset tid.

- Jeg er veldig strukturert, og det viktigste er alltid en god plan, smiler Olsen.