Vinteren signaliserer mye for idretten. Noen lag flytter seg ut, og nyter all den gleden og treningsmulighetene som snøen bringer. Andre tar med seg utstyret og beveger seg inn i oppvarmede idrettshaller. En ting er i alle fall sikkert. Enten om man er inne eller ute, så er idrettsgleden like intens hos trenere, lagledere og foresatte i Harstadregionens mange idrettslag. Elin Andreassen er desidert en av disse.

Enestående

Skal man tro tipseren vår, så er Andreassen helt enestående. I rollen som lagleder for Medkila Idrettslag er hun en stor støtte, og har en positiv innflytelse som tipseren ikke har sett maken til.

- Elin er en som virkelig står på. Hun er med i dugnader og turneringer, og holder styr på oss foreldre på en fantastisk måte. Hun er så medgjørlig, snill og gjev. Det er ikke mange mennesker som gjør så mye ekstra for laget som hun. Hun yter det lille ekstra som jeg aldri har vært borti før. Det er ekstremt imponerende at hun greier dette på toppen av jobb og barn. Jeg har aldri opplevd en person som gir så mye av selv før, forteller en ivrig Eila Øverland.

Ildsjeler som Andreassen er viktige for idretten, og derfor håper vi at hun også finner litt ekstra glede og motivasjon i en velfortjent julestjerne.

Givende

Det er en tydelig fornøyd Andreassen som Harstad Tidende møter i sentrum. Hun forteller at det er ikke helt uten grunn at hun gjør det hun gjør for Medkila Idrettslag.

- Jeg har vel et hjerte for fotball. Jeg har en gutt og en datter selv som spiller så da kom det naturlig på meg, sier Andreassen med et smil.

Hun informerer om at rollen som lagleder for 35 ivrige fotballspillere har gitt henne mye. Selv om hun har en ellers tidskrevende hverdag, finner hun alltid tiden til å svare på henvendelser fra foreldre og trenere som et aktivt og engasjert mellomledd. Fotballhjertet brenner sterkt hos Andreassen, og hun har nylig funnet veien inn i styret hos idrettslaget.

- Det er veldig givende å drive på med, og spesielt når man får høre at det man gjør blir satt pris på, forteller Andreassen.