Det må innrømmes at Harstad Tidende sakte men sikkert får kjenne litt ekstra godt på julestemninga, og det samme kan sies om stemningen der ute. Nominasjonene triller inn, og det er mange som vil se at nettopp deres medmenneske får en vakker julestjerne fra oss i jula. Denne gangen var det Viggo Opheim og Kenneth Mågø som skulle settes pris på for jobben de gjør med Harstad Tigers.

Essensielle

Det blir vel sagt at dugnadsånden er kjernen i breddeidretten slik vi har den i Norge, og for Harstad Tigers er det disse to ildsjelene som holder det hele gående. Det er tydelig at Opheim og Mågø er helt essensielle i sin rolle i Harstad Tigers, og at tipseren vår virkelig mente at disse to karene fortjente en oppmuntring i form av en julestjerne.

- Uten deres utrettelige arbeid hadde nok ikke det tilbudet eksistert til denne fantastiske gjengen, skriver Ulf Bergstrøm i en epost til oss.

God innsats skal belønnes, og nå i juletida passer det ekstra godt å kunne gi en gave til de som fortjener det. Dermed var det en naturlig sak å gi dagensjulestjerne til Opheim og Mågø.

Varmet

Det var en glad Viggo Opheim Harstad Tidende møtte i døra på jobben hans på Olavsgården sykehjem. Han innrømmet at det varmet godt å bli satt pris på.

- Det er fantastisk hyggelig å kunne få ta i mot en julestjerne. Det kjennes godt å vite at den jobben man gjør blir satt pris på, forteller Opheim smilende.

Det er tydeligvis ikke hvilken som helst gjeng, Opheim og Mågø har ansvar for.

- Det å jobbe med Harstad Tigers og alle de som er med, er helt fantastisk. Det gir pur glede å få jobbe tett på dem. Der er det aldri noen sure miner. Det er rett og slett pur og uhemmet idrettsglede. Dess hardere de trener, dess gladere blir de. Man kan se smilene deres vokse gjennom treningsøkten, sier en glad og fornøyd Opheim.