Tirsdag meldte ht.no at Burger King åpner i Amfi Kanebogen i desember. Hambugerkjeden er verdens nest største, og har mer enn 14.000 restauranter i over 90 land.

- Vi gleder oss til å åpne restaurant i Amfi Kanebogen, sier Heidi Moss, markedssjef i Burger King, til ht.no.

10-12 årsverk

Hun forteller at restauranten vil ha omlag 120 sitteplasser. Den vil også ha en egen inngang, i tillegg til inngang direkte fra senteret. Restauranten vil ha åpent utover senterets åpningstider syv dager i uken.

- Vi planlegger å ansette cirka 25 medarbeidere fordelt på 10-12 årsverk. Vår ambisjon er å åpne før jul, men jeg kan dessverre ikke bekrefte åpningsdato enda. Vi synes lokasjonen er spennende og gleder oss til å ønske nye gjester i Harstad velkommen.

Søker restaurantsjef

Det er Umoe Restaurants AS som gjennom sitt datterselskap King Food har rettigheter til og oppfølging av drift på alle Burger King-restauranter i Norge, Sverige og Danmark.

- Som restaurantsjef i Burger King er du ansvarlig for personalet og den daglige driften. Du vil rapportere direkte til eier, står det i stillingsannonsen.

Det søkes også etter medarbeidere i heltids- og deltidsstillinger for personer som er over 15 år. Ifølge stillingsannonsen er karrieremulighetene mange for deg som ønsker det i Burger King.

- Over halvparten av våre restaurantsjefer begynte sin karriere i Burger King som medarbeidere, står det.