Politiet fikk natt til søndag melding om slåssing under gangbrua i sentrum. Klokken 04.29 meldte Politiet at de hadde vært på stedet.

- Det hadde vært munnhuggeri. Ingen var skadet, og ingen ville si hva som hadde skjedd, sier Politiet.

Dette er de øvrige hendelsene i distriktet natt til søndag:

Melbu: Mange naboer klager på en hjemmefest med mange besøkende og mye støy. Politiet dro til stedet, og en ungdom ble sendt til legevakten for sjekk på grunn av beruselse etter festen.

Andenes: En hjemmefest med mye støy fant sted. Politiet dro til stedet, og en beruset ungdom på 16 år ble kjørt hjem.

Harstad: En beruset mann i midten av 20-årene ble innbrakt etter å ha laget bråk på et av byens utestedet.

- Sak opprettes, kommenterer politiet.

Stokmarknes: Politiet har hatt fartskontroll på stedet. Tre forenklede forelegg og en anmeldelse med førerkortbeslag på grunn av for mange prikker var resultatet.

Svolvær: Politiet fikk flere meldinger om krangling og slåssing utenfor et utested i sentrum. To personer skal ha blitt slått til. En av dem er til sjekk på legevakten, og saken etterforskes.

Narvik: Det var høy musikk og støyende festdeltakere på en adresse i Taraldsvik. Politiet dro til stedet, og en beboer ble gitt pålegg om å skru av musikken.

Svolvær: En mann er mistenkt for promillekjøring i sentrum. Nødvendige prøver er tatt, og førerkortet ble beslaglagt. En sak ble opprettet.

Sortland: Politiet fikk melding om en mulig promillekjøring. En mann i slutten av tenårene ble siktet for promillekjøring etter at politiet rykket ut til stedet. Ungdommen nekter for å ha kjørt. En sak er opprettet, og førerkortet ble beslaglagt.