Fra slutten av mai kan du dra til Kypros direkte fra Evenes.

Denne uke er det klart at reiseselskapet TUI (Star Tour) setter opp sydenfly fra slutten av mai til midten av august til Kypros.

- Vi er glad for at det dukker opp et helt nytt reisemål til varmere strøk i sommer fra Evenes, sier Linn Anita Magnussen, som er daglig leder ved G Travle Getaway Vesterålen på Melbu.

Første avgang

Turene fra Evenes til Kypros ble åpnet for salg denne uke.

- Det er TUI som er turoperatør for dette reisemålet. Tirsdag 1. november byttet Star Tour navn til TUI, opplyser Magnussen

- Første avgang er mandag 29. mai. Siste Kypros-avgang fra Evenes vil være 14. auagust, opplyser Magnussen.

Hun synes det er flott at en nå kommer inn med nok en direkterute fra Evenes til varmere strøk. I 2016 var Rhodos en av avgangene fra Evenes. Den blir nå ersattet av Kypros. For de som fortsatt ønsker å dra til Rhodos, så vil det være avgang fra Bodø på dette reisemålet.

Seks direkte

- Det er positivt at de store reiseselskapene fortsatt har stor tro på direkteruter fra Evenes. Etter det jeg erfarer så er vil kommende vår-sommer være oppe i seks forskjellige reisemål direkte fra Evenes, sier hun.

Byer som Bodø og Tromsø skal ikke ha like mange avganger, mener hun.

– Kroatia, Mallorca, Bulgaria, Kreta, Kypros og Alicante.

– Interessen for å reise direkte fra Evenes til et reisemåli Europa holder seg bra her i Hålogaland. Vi satte for en tid tilbake opp en weekendtur til Praha med avreise 24. november. Denne avgangen er allerede utsolgt, forteller Linn Anita Magnusen, ved G Travel reisebyrå på Melbu i Vesterålen.

POPULÆR: - Vi er svært glade for at reiseselskapene satser på sydenfly fra Evenes. Vår- og sommerprogrammet viser seks forskjellige reisemål, forteller Linn Magnussen, ved G Travel på Melbu i Vesterålen. Foto: unknown