Nå bli det større konkurranse på reperasjon på bytte og bytte av bilglass i Harstad.

Lenge har Riis Bilglass vært en stor aktør på bytte av bilglass i byen. 15. august startet Hurtigruta Carglass med egen avdeling på Gangsås i Harstad.

Fikk jobben

- Jeg kunne ikke si nei da jeg ble forespurt om å etablere Hurtigruta Carglass i Harstad. Jeg synes det var fristende å prøve meg som driver av denne avdelingen i Harstad, sier Chris Gullvang.

Det var i vår at Hurtigruta Carglass søkte etter medarbeidere til avdelingen i Harstad. De er allerede etabelert med egen avdeling i Narvik.

Erfaring

- Jeg har tidligere jobbet i sju år hos Tom Dischington ved Riis Bilglass ved Sjøkanten senter. Der tok jeg også fagbrev, forteller Gullvang.

- Jeg synes det er spennende å være med på oppstarten av en helt ny bedrift her i byen, sier Gullvang, som sammen med Kenneth Kristoffersen er de to ansatte ved Harstad-avdelingen.

- Jeg tror også det er sunt at vi får konkurranse på dette området. Riis har nærmest vært enenrådene på området de siste årene, sier Chris.

Etablering

- Vi etablerte oss her 1. august. 15. august åpnet vi dørene her på Gangsås. I disse dager er vi i ferd med å få opp de siste skiltene utenfor inngangen, sier han.

- Det virker som om at det ikke er noe problem med å finne frem hit til lokalene i Mercurveien. Vi har hatt jevnt bra med oppdrag, forteller Chris Gullvang, som er daglig leder for Hurtigruta Carlglass i Harstad.

Fakta

– Hurtigruta Carglass er etablert med over 50 avdelinger i Norge.

– Hurtigruta Carglass er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass.

– Hurtigruta Carglass eies av det internasjonale selskapet Belron.

– Belron har ansatte mer enn 30 land.

FIKSER: Kenneth Kristoffersen er i gang med å fikse et hakk i ruta på en personbil ved nystatede Hurtigruta Carglass Mercurveien i Harstad. Foto: Tore Skadal
STARTET: Hurtigruta Carglass staretet opp i Harstad 15. auagust i Mercrucveien på Gangsås. Foto: ore Skadal