Ballangen: En person gått seg vill i fjellet Sipmolvarri pga tåke. Frivillige redningsmannskaper og politi på tur til stedet. personen funnet og hentet uskadd ned fra fjellet av luftambulanse fra Evenes.

Narvik: Eiere av naust på Ankenes bes sjekke disse da det har vært innbrudd i flere siste tiden. Ta kontakt, opplyser politiet

Narvik: Ifbm med reklameinnspilling har en person tippet på motorsykkel i Narvikfjellet. Personen skal ha skadet en ankel. Ambulanse og politi kom til stedet. Pasient fraktet til Narvik sykehus. Mulig brudd i legg. Sak opprettes

Harstad: En full bilfører fikk problemer da han ble stoppet av politiet natt til lørdag. Den berusete personen hadde ikke et gyldig førerkort. Midtre Hålogaland Politidistrikt meldte om saken klokken 01.47 natt til lørdag.

- Sak opprettes, kommenterer politiet.

Dette er de øvrige hendelsene i distriktet som politiet har vært involvert i

Leknes: Det var røykutvikling på en adresse i Leknes. Én person ble fraktet til sykehus for sjekk etter å ha inhalert røyk. Det var ikke brann i bygget. Politiet etterforsker saker.

Narvik: To gjester ved et av byens hoteller oppførte seg dårlig mot betjeningen og andre gjester. De ble derfor bedt om å forlate hotellet.

Narvik: Politiet avsluttet en privatfest.

Svolvær: To utagerende unge menn fikk pålegg om å forlate sentrum. Politiet vurderer anmeldelse for ordensforstyrrelse.