Kapteinen og forsvarsspilleren mener Grovfjord ikke var på sitt beste mot Morild.

– Vi var ikke helt på stasjon, og da slår man ikke Morild. De er ikke fantastisk gode, for vi har spilt jevnt mot dem tidligere. På en bedre dag hadde vi slått dem, sier Eriksen.

– Det er vanskelig å si hvorfor vi ikke var på topp. Det er bare slikt som skjer. Kollektivt var vi ikke gode nok, sier han.

– Få sjanser

Eriksen mener Grovfjord var for dårlig til å skape noe offensivt.

– Vi satset på å forsvare oss, og å ta dem på kontringer. Tidvis hadde vi kontroll, men det som var frustrerende var at vi ble stående for ofte å vente på hva motstanderne skulle gjøre. Det er ikke likt oss, sier han.

– I kampen burde vi ha turt å gjøre mer. Med en gang vi fikk ballen lempet vi den bare fremover. Vi må tørre å spille ballen, for da er vi ganske god, sier forsvarsspilleren.

Tidvis kontroll

– I forsvaret hadde vi tidvis kontroll, men de scorer på dårlige sjanser, noe som begynner å bli en gjenganger. De kommer inn på kanten, og slår et innlegg som fører til en målscoring, sier Eriksen.

Morild ledet 1–0 over Grovfjord til pause.

– Vi gikk ut på banen i andre omgang med troa på at vi kunne ta dem, men da Morild scoret ti minutter ut i andre omgang, da gikk lufta litt ut av ballongen. I kampen skapte vi ikke så fryktelig mye, og da blir det selvfølgelig vanskelig, sier han.

Grovfjord møter HIL B i neste kamp. Eriksen har troen på seier til Grovfjord.

– Vi har fått en liten opptur i det siste, og hevet oss betraktelig. Hege er flink til å dra guttene i ørene hvis vi gjør feil. I kombinasjon med nye spillere i klubben har dette gitt oss et lite oppsving etter ferien. Selv om vi ikke spilte på vårt best mot Morild, kommer vi til å slå HIL, sier han.

– De ble for gode. Vi prøvde så godt vi kunne, og spilte periodevis greit, men det ble kanskje ikke godt nok. Resultatet ble 3-0, og vi var ikke noe bedre enn det resultatet, sier trener Hege Christensen.