– Vi kommer til å ha en skikkelig markering av navnebyttet her i Harstad.

I disse dager har en startet opp med å omprofilere Statoil-stasjonen ved Sjøkanten senter i Harstad.

– Denne uker bytter vi ut Statoil-logoene med Circle K. 7. september skal vi ha en stor markering av navnebyttet ved stasjonen her i Harstad, sier Per Arne Lomås, som er driver av stasjonen ved hovedveien inn til byen sørfra.

Statoil Fuel & Retail ble skilt ut av Statoil ASA i 2010. I 2012 ble selskapet kjøpt opp av Couche-Tard, som nå bytter navn på alle sine stasjoner.

Markering

– Vi er godt i gang med å få skiltene opp. Det vil vi markere med en rekke aktiviteter her ved stasjonen 7. september.

– Det blir lykkehjul og mye forskjellige tilbud, sier Eli Beate Olsen, som er prosjektleder for markeringen ved bensinstasjonen.

– Vi regner med at det blir mye folk her denne dagen, sier Per Arne Lomås, som har vært driver av stasjonen siden 1. juli i 2013.

Øker årlig

– Vi har hatt stabil økning i trafikken til stasjonen de siste tre årene. Omsetningen har økt med 10–15 prosent årlig, sier han.

Han sier at de satser mye på mat og kaffe. I tillegg er det mye utstyr for bilvask. Nylig ble det kjøpt inn en ny bilvaskemaskin.

– Vi er godt fornøyd med beliggenheten. Jeg har tro på at dette vil fortsette selv om en får ny avkjøring til stasjonen fra en av de nye rundkjøringene som kommer her i området. Det er jo planlagt at dagens lyskryss ved stasjonen skal fjernes og veien ned hit skal stenges, sier han.

Skiftet skilt

– Innen 1. april 2017 skal samtlige Statoil-stasjoner ha fått på plass Circle K-skilt på sine stasjoner i Sverige og Norge, sier Lomås.

– Jeg vet at stasjonen på Evenes har fått nye skilt nylig og at stasjonen i Narvik fikk fikset dette i juni. Det er et canadisk selskap som eier stasjonene, sier han.

– Her ved stasjonen i Harstad er vi 11 ansatte. Svært mange av dem som jobber her har over 10 års fartstid. Kitty Karlsen har over 40 års fartstid ved stasjonen og da var det en Norol-stasjon, forteller Per Arne Lomås, som tidligere har drevet to av byens Narvesen-kiosker, før han i 2013 overtok driften av stasjonen i Harstad.

OMPROFILERING: – Den 7. september blir det stor markering når Statoil-stasjonen i Harstad skifter til Circle K, sier Per Arne Lomås, som er driver av stasjonen like ved Sjøkanten senter. Sammen med prosjektleder, Eva Beate Olsen, planlegger de en større markering. Foto: Picasa