Kristiansen forteller at hele situasjonen var under kontroll.

- Da dette skjedde ble alle pumper stoppet frem til skaden ble undersøkt. Da det ikke var påvist noe drivstofflekasje, ble området rundt den aktuelle pumpen sprerret, og de andre pumpene åpnet. Fagmann ble tilkalt, og satte pumpen på plass. Nye strekkrør blir montert snart, sier han.

- Om det faktisk hadde vært drivstofflekasje ville hele stasjonen blitt evakuert og sperret av, samtidig som at brannvesenet hadde rykket ut.

- Lengden på rørene under bakken er mye lengre enn de ble dratt da kvinnen dro de med seg. Det var bare rundt en tredjedel av lengden hun tok med seg. Sikkerheten var altså under god kontroll, sier han.

- Hvis man virkelig brydde seg om sikkerheten forstår jeg ikke hvorfor Ronald ringte mediene og ikke brannvesenet. Vi hadde full kontroll på hele situasjonen, sier Kristiansen.

- Vi har tillitt til at brukerne av pumpene kan bruke de. Det må gå an å stole på at kundene følger med når de pumper. Kvinnen som rev med seg bensinpumpen var uheldig, og slikt kan skje. Sikkerhetsmessig var det ikke noe farlig med situasjonen, sier han.