Siden Kåre Arvid Markussen forlot toppjobben i Sparebanken Nord-Norge har han, siden februar 2015, jobbet som seniorrådgiver i Knut Eidissen sitt selskap Picasso as.

Nå har de etablert selskapet Business Angels Arctic as. Selskapet skal kartlegge, etablere, organisere og drifte et nettverk av business angels i Nord-Norge. Business angels finnes flere steder i verden og skal være en samling av investorer som gir bedrifter tilgang til en informasjonsbank over gode investeringer, samt informasjon som bidrar til å øke bedriftens verdiskaping.

Tidlig driftsfase

I Brønnøysundregistrene står det at selskapet skal på eget initiativ eller på forespørsel fra grúndere og bedrifter i en tidlig driftsfase engasjere seg gjennom styreverv, overføring av kompetanse og erfaringer ,bistå i opertativ drift og kapitaltilførsel. Styreleder er Knut Eidissen og Markussen skal være daglig leder og styremedlem. John Sigurd Mjøen Svendsen er styremedlem. Aksjekapital: 150.000 kroner.

24 bedrifter

Picasso as er et nordnorsk rådgivnings- og investeringsselskap. I 2015 hadde Picasso direkte og indirekte eierskap i 24 bedrifter. I tillegg kom et ukjent antall børsnoterte selskaper. Knut Eidissen eier 90,1 prosent av Picasso as. De øvrige 9,9 prosentene eier Mona Helene Heer Eidissen.