Harstad: I de tidligste timene på lørdagsmorgenen vil temperaturen ta seg opp fra rundt 13 grader til 18 grader klokken 12. På det høyeste vil det være 23 grader i Harstad. Fra klokken 19.00, og noen timer tidlig ettermiddag, vil det ifølge yr.no være helt overskyet. Selv om det blir mye sol, vil det være delvis skyet i de timene det ikke er helt overskyet.

Vindmessig blir det rolig.

Lødingen: Temperaturen blir å ligge mellom 18 grader og 20 grader frem til kveldstimene. På morgenen blir det høyere temperatur enn i Harstad. Det blir sol på himmelen, men lødingenværingene vil bli plaget av mange skyer. Ifølge yr vil det fra ettermiddagen være overskyet, og rundt klokken 21.00 kommer regnet.

Ibestad: Temperaturen blir å ligge mellom 18 grader og 20. Det er meldt overskyet fra klokken 18.00 og utover, men det blir også mange skyer på himmelen hele dagen. Vindmessig blir ibestadværingene å oppleve en lett bris.

Kvæfjord: Temperaturen blir å ligge mellom 18 grader og 20. Det er meldt overskyet fra klokken 15.00 og utover, men det blir også skyer på himmelen på formiddagen.

Evenes: I Evenes blir temperaturen å ligge over 18 grader hele dagen, men sent kveldstid går temperaturen ned - og da kommer også regnet. Vindmessig blir det en lett bris.

Skånland: Du har all grunn til å være skuffet hvis du bor i Skånland. Det blir sol på formiddagen, men allerede klokken 14.00 er det meldt overskyet. Regnet kommer også på kvelden. Temperaturen blir likevel bra, den blir å ligge på mellom 18 og 20 grader.