Harstad: Floer Kulseng har sunget på mange konserter og arrangementer etter at hun vant Melodi Grand Prix Junior i november. Torsdag ettermiddag varmet hun opp for Isac Elliot på Trondheim Torg.

- Å synge på Trondheim Torg, og i samme show som Isac Elliot, var en stor opplevelse. Ikke minst var det artig å møte han, sier hun til Harstad Tidende.

Fikk skryt av Elliot

Floer Kulseng er selv en fan av Elliot. Torsdag snakket hun sammen med popstjernen back stage.

- Han fortalte at han fikk sangen min på hjernen, noe som er artig å høre fra en så kjent artist, sier hun.

- Det var gøy å møte han i virkeligheten. Han var veldig snill, og jeg fikk skryt av han. Det er utrolig stort for meg, siden han er en så stor stjerne. Jeg er en ganske stor fan av han, forteller hun.

Folkemengde

Flere tusen mennesker møtte opp torsdag til en gratis byfest med mat, grilling og konserter i regi av Coop Extra. I tillegg til at publikum fikk høre Thea Floer Kulseng og Isac Elliot, var også Petter Northug, Hasse Hope og Erik Solbakken på scenen.

- Dette er en av de største konsertene jeg har vært på etter MGP-seieren. Med masse mennesker og mye energi blant publikum ble dette en av de bedre konsertene mine. Publikum sang med på sangene, og det liker jeg, forteller Floer Kulseng.

Populær

Søndag ble det en ny konsert på Jessheimfestivalen. Thea får mye å gjøre fremover, da sommerturneen i regi med MGP-junior er i gang. Sammen med tre andre skal hun ha syv konserter i Norge, hvor den ene er på hjemmebane 20. august i Bakgården.

- Jeg føler ikke selv at jeg har det så veldig travelt. Konserter skjer for det meste i helgene, og da får jeg god tid til lekser og fotball i ukedagene, forteller Floer Kulseng.

Uvant kjendisstatus

Thea er glad for alle konsertene hun har sunget i etter MGP-seieren.

- Å ha rolige helger kunne jeg aldri ha ønsket meg. Jeg trives godt med å synge, og jeg elsker når publikum synger med. Mamma, pappa og NRK er flinke til å sette grenser, og på å velge hvilke konserter jeg skal være med på. Derfor føler jeg aldri at det blir for mye, sier hun.

- Jeg får god tid til venner, skole og konserter. Slik det er nå har jeg det fantastisk, sier hun.

Floer Kulseng mener hun aldri blir helt vant til kjendisstatusen.

- Personer kommer ofte opp til meg og spør etter autografen eller om en klem. Det blir jeg aldri helt vant til. Jeg ser ikke på meg selv som en kjendis, forteller hun.

SANG: Thea Floer Kulseng sang for tusenvis under byfesten på Trondheim Torg torsdag. Foto: Privat
POPSTJERNER: Isac Elliot har flere millioner avspillinger av sangene sine. Thea Floer Kulseng sin sang ”Du gjør mæ så glad” har også ligget på topplista i Norge. Torsdag varmet hun opp for Isac Elliot i Trondheim. Foto: Privat Foto: Privat
Thea Floer Kulseng gjorde lekser på flyet. Foto: Privat