Byggmakker startet 8. mars det største roadshow gjennom Byggmakkers historie. Frem til 21. juni skal kjeden sammen med elleve sentrale leverandører besøke 26 steder over hele landet. Målsettingen er å overføre kunnskap og kompetanse til lokale håndverkere.

Tirsdag kommer flere hundre lokale håndverkere til Byggmakker Per Strand Harstad, skriver Byggmakker i en pressemelding.

Arrangementet er en del av et nasjonalt roadshow som har fått navnet ”På hjul med proffen”.

– De som er heldig kan også få muligheten til å vinne en tur til Arctic Race og får delta på amatørrittet 13. august i Bodø, sier PROFF-leder Odd Harald Johannessen hos Byggmakker Per Strand Harstad

Byggmakker har i 2016 blitt en av partnerne til Arctic Race of Norway. I år arrangeres sykkerittet fra 10. - 14. august i Bodø.

- I forbindelse med arrangementet vårt på Byggmakker Per Strand Harstad har vi derfor en rekke konkurranser. Vi har blant annet utfordret våre ansatte og lokale håndverkere sykle for å komme i bedre form. Vi vet at det allerede er et stort engasjement blant ansatte og våre proffkunder om sykkelsporten. Vi har derfor stor tro på samarbeidet med Arctic Race vil oppleves som både motiverende, engasjerende og nyttig, sier Johannessen.