Han og kollega Per Arne Søvik ved Harstad Fiske og Fritid er en av storkjeden XXL nærmeste naboer.

- Vi synes det er flott av vi som er en liten og lokal aktør kan drive med hovedvekt på jakt og fiskeutstyr, sier Odd-Bjørnar Ingebrigtsen, som tidlig i 2013 flyttet fra lokaler like ved parkeringen ved Sjøkanten senter til lokaler vis-avis Sjøkanten senter.

- Jeg har god tro på at det skal være mulig å drive en slik butikk i framtiden, til tross for at en ligger rett ved en av nordens største kjeder som har mye av det samme varesortementet. Jeg synes vi har like gode priser som de har på XXL på en del fiskeutstyr, sier han.

- Her har vi alt på et plan, Varelager og butikk. Det fungerer bra for en liten fritidsbutikk som ikke er med i noen kjeder. Vi er få ansatte og trenger heller ikke flere hundre kvadratmeter, sier Ingebrigtsen.

Han har hovedfokus på fiskeutstyr og utstyr som fritidfsfiskere ofte har behov for ved utøvelse av sin hobby.

- Fritidsfiske er viktig for mange. Det være seg på sjøen, ved et ferskvann eller ved ei elv, sier Ingebrigtsen.

Han setter selv setter pris på å stå ved ei elv med ei stang i nevene.

- Vi har i år også tatt inn noen båter for salg i forbindelse med fritidsfiske. Vi har heldigvis god plass utenfor våre lokaler. I tillegg er det god parkering i området rundt Sjøkanten senter, sier han.

- Svært mange vil passere vår butikk når den nye veien til senteret passerer våre lokaler, opplyser driveren av Harstad Fiske og Fritid, Odd-Bjørnar Ingebrigtsen.

FRITID: - Denne lette gassbrenneren er populær blant turfolket, sier Odd-Bjørnar Ingebrigtsen, som driver Harstad Fiske og Fritid like ved Sjøkanten senter. Rundt 8.- 9.- juni setter han kursen for villmarksmessa i Bardu. Foto: Tore Skadal
VEI: Med tid og stunder kommer en av adkomstveiene til området ved Sjøkanten senter i dette området. Foto: Picasa