I samarbeid med en rekke bedrifter arrangerer Harstad Tidende babytreff i Nordic Hall torsdag. Med denne tilstelningen inviteres både mødre og fedre som kan ha glede av å treffe andre som også ruller med barnevogna nedover byens gater.

– Her kan folk få møte andre mødre og fedre. Det er fort gjort å havne i en boble når man er hjemme i mamma- eller pappapermisjon, sier Rolf Terje Kaurin i markedsavdelingen i Harstad Tidende.

Aktører

Det vil bli fotografering i regi av Smilehullet, Sam Lekeland er lekeansvarlig for de små, Grottebadet informerer om babysvømming og Nor-Style og kommer til å demonstrere sikkerhet av barn i bil. Treningssenteret Stamina kommer for å fortelle om hvordan man skal trene før og etter en fødsel. Magnus Wærness står for musikalske innslag under torsdagens arrangement.

– Hensikten med arrangementet er å vise frem noen av byens aktører på de forskjellige områdene som går under kategorien barn, og gi de fremmøtte nyttig informasjon og tips.

Engasjerer

I følge Harstad Tidendes markedsavdeling har arrangementet blitt godt mottatt hos befolkningen.

– Vi satser på at det kommer mellom 100-150 ut i fra responsen vi har fått. Harstad består i stor grad av barnefamilier, og da er det naturlig at et slik arrangement som dette engasjerer ut over det vanlige.