Politiet har gjennomført flere kontroller natt til torsdag:

Sortland: Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll mellom Sortland og Stokmarknes. Seks forenklede forelegg ble delt ut. Den høyeste farten var 113 km/t i en 80-sone.

Sandtorg/Gausvik: Ni forenklede forelegg ble delt ut, og én uheldig person mistet førerkortet for å kjøre 87 km/t i en 60-sone. To stykker fikk forenklede forelegg for bruk av håndholdt mobil.

Kongsvik: Utrykningspolitiet hadde trafikkontroll ved E10. Seks forelegg ble delt ut, hvor høyeste hastighet var 113 km/t i en 80-sone.

Narvik: En utenlandsk person har blitt siktet for promillekjøring i Narvik sentrum. Det ble fremstilt en blodprøve, og førerkortet ble beslaglagt.

Det har vært en rolig natt i Midtre Hålogaland Politidistrikt, men politiet melder at de måtte ha dempet noen lystige lag gjennom natten, samtidig noen ampre stemninger. Dette er de forøvrige hendelsene:

Evenskjer: 21.06 meldte politiet om at en hvit og brun hund er savnet fra Nedre Trøsemarka.

Narvik: En stein på rundt tre til fire tonn falt ned på Fv 751 ved Beisfjordveien. En entreprenør rykket ut litt etter 23.00 for å fjerne steinen. Ingen personer eller kjøretøy ble skadet av steinen, og veien er nå åpnet igjen.