26 år gamle Malene Amundsen har startet egen frisørsalong i Sørvika. Navnet på salongen er Frisør'n. Amundsen har vært i frisøryrket i flere år, men ønsker nå å stå på egne ben. I mars tok hun beslutningen om å starte egen bedrift.

- Det var veldig hektisk og veldig artig å starte opp selv. Listen av kunder var lang, og jeg jobbet fra dørene åpnet til jeg stengte, sier Amundsen.

Både menn, kvinner og barn var innom for klipp, farging og andre ærend på den nye frisørsalongen, sier hun.

Målet er ikke å ha en stor fortjeneste, men en ordinær lønn i en jobbhverdag der hun  kan bestemme mer selv. Amundsen ønsker å drive en salong med kvalitet der varemerket er god stemning og dialog.

Så langt virker mottakelsen i bygda å være svært positiv. Allerede før oppstart har hun mottatt henvendelser, timebestillinger og mange positive tilbakemeldinger.

- Dette virker å være liv laga. Jeg har mange avtaler i tiden som kommer. Folk sa at de er glade for at det endelig er en lokal frisørsalong i bygda.

- Er det vanskelig å starte ny bedrift?

- Egentlig ikke. Det er litt å sette seg inn i, men det går veldig greit. Utstyr bestiller man bare fra leverandøren.

Salongen ligger i samme bygg som i butikken der det etter hvert skal komme en tredje bedrift, sier Amundsen som tidligere jobbet som frisør på Evenskjer.