Det melder Midtre Hålogaland Politidistrikt 03.24. Politiet måtte rykke ut til stedet, men da hadde jenta flyttet seg. Saken ble dermed løst.

Hålogaland Politidistrikt hadde mye å gjøre natt til lørdag. Her er nattens hendelser:

Melbu: 02.12 fikk politiet melding om bråk på hotellet. Det skal ha vært en krangel mellom flere personer, og noen glass hadde blitt knust. Politiet rykket ut, men kamphanene var forlatt da politiet kom til stedet. Flere personer skal ha slåss, men det er ikke rapportert om store skader, hverken på folk eller inventar.

Narvik: En beruset person ble nektet inngang til et utested. Mannen var ikke helt fornøyd med dette, og politiet måtte til stedet. Mannen ble tilsnakket og bedt om å forlate stedet. Dette meldte politiet 02.15.

Sortland: 02.18 meldte politiet at en mørkkledt mann stod midt i veien ved Sortland camping. Flere meldinger om det samme kom til politiet. Det var vanskelig å forstå hva han ville. Politiet kom til stedet, og vedkommende ble satt av i sentrum utenfor hotellet.

Skjærstad: 03.20 melder politiet at en rein er påkjørt og drept på Skjærstad. Reineier ble varslet.

Myre: 03.21 fikk politiet melding om slagsmål på Høtten pub. De ansatte kjente ikke til situasjonen, og de involverte hadde forlatt. Det er fortsatt ukjent hvem de er.

Sortland: 03.41 fikk politiet melding om at en gjest var slått til av dørvakten på et utested i sentrum. Dørvakten hadde en annen versjon av hendelsen. Gjesten vurderer å anmelde saken.

Narvik: 04.04 fikk politiet melding om slåssing utenfor krigsminnesmuseet. Politiet dro til stedet.