I løpet av våren åpner Jula hele fire nye varehus på det norske markedet.

- Jula i Norge er en eneste lang suksesshistorie siden det første varehuset ble åpnet i 2008. Etableringstakten er fortsatt høy, og vi ser fortsatt mer utviklingspotensial, sier Per Jacobsen, administrerende direktør i en pressemelding.

Først ut til våren, i mars, er Hønefoss.

- Deretter åpner vi på Lillehammer i april. I mai innvies Julas nye varehus i Harstad, og i juni står Jessheim for tur. I tillegg til disse fire etableringene har Jula tidligere i år fortalt om den kommende etableringen i Lyngdal, som forventes å bli til virkelighet i begynnelsen av 2017.

I Harstad skal Jula lokaliseres til Sjøkanten senter, hvor også XXL Sport skal inn.

- Det er utrolig morsomt med alle de nye varehusene, samtidig som det selvsagt er en stor utfordring å bygge nytt i så raskt tempo. Heldigvis har vi engasjerte, dyktige og erfarne medarbeidere som vet hva dette innebærer, sier Per Jacobsen.

Varehuskjeden Jula er et svensk familieforetak som eies av Karl-Johan Blank. I 1984 ble Jula Postorder AB startet opp (nå Jula AB) med Karl-Johan Blank som en av deleierne.

Jula ble imidlertid grunnlagt allerede i 1979, men da var det en produksjonsindustri. I 2008 ble Jula Norge AS etablert. Jula har ca. 2.800 ansatte og totalt 84 varehus, hvorav 46 i Sverige, 26 i Norge og 12 i Polen. I 2015 omsatte Jula i Norge for 1,7 milliarder kroner.