Gleden var stor da sjefredaktør Kjell Rune Henriksen og abonnement- og kundeserviceansvarlig Ramona Hegrenes dukket opp i kantina på Voksenopplæringa med billetter til konserten Julestemning med Harstad Mandskor og Harstad guttekor.

Har lært julesanger

Altom Toto fra Sudan tok i mot billettene på vegne av de glade mottakerne og lovte at de kom til å møte opp på konsertene i neste uke.

– Vi gleder oss allerede og har hatt i oppgave på Voksenopplæringa å lære oss noen norske julesanger. Dette blir første gang for de aller fleste av oss at vi får oppleve en julekonsert og mange her hos oss er spente på hvordan det blir, sier Toto.

Takknemlig

Ifølge Ramona Hegrenes og Kjell Rune Henriksen var valget enkelt da avisen bestemte seg for å gi bort et førtitalls billetter.

– Det første som slo oss var å kontakte Voksenopplæringa for å sjekke ut om det var interesse for disse gratisbillettene blant de om lag 50 nasjonalitetene som går der.

– De reagerte umiddlebart positivt på forespørselen, derfor falt valget på dem denne gangen. Da er det ekstra gledelig å registrere hvor takknemlig de er over å få muligheten til å oppleve en ekte nordnorsk lokalprodusert julekonsert, sier Henriksen og Hegrenes.