Torsdag blir det en groovy start på adventen. Da spiller Ervik Storband på Ludo Bar og Scene og de lover spilleglede og trøkk.

-Det er nærmest blitt en tradisjon at vi spiller på Ludo rett før advent. Det sier en entusiastisk Bjørn Even Schulz, leder av Ervik Storband i en melding til harstad Tidende.

Aktiv

Storbandet, som har sin base i Ervik nord for Harstad, legger straks bak seg et aktivt år. - Vi har gjort flere spillejobber gjennom året der publikum har fått sett og hørt hvor variert musikk et storband kan spille. Alt fra Duke Ellington til Carlos Santana, sier Schulz.

Målrettet

Under musikalsk leder Jon Sjøen har bandet det siste året jobbet målrettet med samspill og groove. Dette vil publikum erfare førstkommende torsdag. Konserten vil inneholde musikk fra ulike sjangre og arrangører. Schulz nevner både Count Basie og Gordon Goodwin.

Samarbeid

Bandet har tradisjon for å knytte til seg lokale vokalister. Også i år samarbeider de med Magnus Olsen Wærness.

Fjorårets Ludo-konsert ble Magnus` første konsert med Ervik Storband. Det har blitt flere gjennom året.

– Magnus har jobbet med storband tidligere og han er nærmest en profesjonell crooner å regne. Vi synes det er stas at han vil synge med oss.

Ervik Storband har spennende planer for 2016. Både egne prosjekter og spilleoppdrag. Men først er det altså konsert på Ludo Bar og Scene.